Yangın Çıkış Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın bapları binadaki insanoğluın yangın esnasında dumandan yahut alevden etkilenmeden dışarıya çıkabilmelerini sağlayan yangına dayanıklı kapılardır.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

İşletmemiz kendi atölyesinde imalat karşılayıcı bir yangın kapısı imalatı firmasıdır. bizlere ulaşarak yangın bapsı fiyatları için malumat alabilirsiniz, Sizlerin vereceği yangın bapsı ölçülerinde sertifikalı yangın kapısı imalatı yaparak ucuz yangın kapısı elde edebilirsiniz.

kaynağı değdavranıştir]

Binalarda belli başlı standartlarda önem alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları bâtınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 serlığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya herhangi bir ivedili gidişat çabucak insanoğluın binayı güvenle vazgeçme etmesini sağlar. Hassaten çatı içerisinde oluşan yaman ve sıcaklığın dışarıya geçmesine duvar evet.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili hesap anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya dürüst birçokarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları ciğerin bu menteşelerin katkısızlıklı çallıkışması ve bapyı art kapatması gerekir.

Yangın kapıları özelliklerinden en önemlisi basıcı ki alevlere karşı mukavim olmasıdır. Belli bir ısıya kadar dayanıklı olan yangın kapılarının insanların dışarıya çıkmasını sağlayana kadar dayanması Yangın Kapısı Fiyatları çok önemlidir.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içinde tenha kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; alelumum endüstriyel tesislerde iki farklı düzı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu sağlamak dâhilin kullanılmaktadırlar.

Yalnızca bapnın açılması görevini namına getirmekle kalmayan Panik Amerikan bar aynı zamanda bapnın emniyetli olarak kapanmasını sağlamlar.

Yangın Kapısı Kilidi kapının resen kapanması ile baş başa devreye giren, ısı ve yamanın özge tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Bapsı sıkı hummalıya kapanmaktadır.

Yangın Kapıları tercihe için; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapısının en çizgi kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Dolgular ile kapı boşluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde yangın kapısı itimat kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik yürütmek, projenize munis boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları yardımıyla güvenli mekanlar oluşmasına katkı elde etmek için İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mütehassıs personelimiz ile anlık mesajlaşabilirsiniz.

Report this wiki page